Golden Earring Museum wordt momenteel gerestaureerd en bevat diverse onderdelen die onder constructie zijn. Mogelijk werken bepaalde onderdelen hierdoor (nog) niet goed.

Vanavond zendt NPO2 EXTRA een speciaal door Leo Blokhuis gemaakte documentaire uit over Golden Earring. De uitzending begint om 22.10 uur.
Posted on 13 Apr 2021 by Webmaster
Op 11 maart was ik te gast bij Powerdonderdag.nl. het programma is terug te luisteren op deze site. Interview Barry Hay na resp. 30 en 45 minuten en interview over Golden Earring Museum op 75 min (-00.45).http://powerdonderdag.nl
Posted on 12 Mar 2021 by Webmaster
A.s. donderdag 11 maart heeft programmamaker Erik Beks van Power Donderdag een telefonisch live interview met Barry Hay. Het programma wordt tussen 20.00 - 22.00 uur live uitgezonden op 60 radiostations in Nederland en België.

http://www.powerdonderdag.nl
Posted on 09 Mar 2021 by Webmaster
In de Haagse editie van het AD vandaag verschillende artikelen over 'Radar Love'. Op 11 maart a.s. zullen in heel Nederland carillons dit nummer over de steden schallen en gaan tevens de ramen open om de ultieme roadsong uit de speakers te laten knallen. Die dag wordt gitarist George Kooymans 73 jaar. Doordat hij aan ALS lijdt heeft Golden Earring besloten te stoppen. Voor de fans een ramp, maar hun gedachten en gevoelens zijn meer gefocust op de onfortuinlijke George Kooymans dan op het einde van de band. Terug naar het AD. Het eerste artikel besteedt aandacht aan Radar-love.net, één van de weinige rock-en-roll hits die over een eigen website beschikt .....
Posted on 06 Mar 2021 by Webmaster
Zoals bekend lijdt George Kooymans aan ALS en zal hij nooit meer kunnen optreden. De Koninklijke Nederlandse Munt geeft 5000 penningen uit waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting ALS. Je kunt deze penning hier bestellen.
Posted on 02 Mar 2021 by Webmaster

<< Previous 1 2 Next >>

Powered by CuteNews