Golden Earring Museum wordt momenteel gerestaureerd en bevat diverse onderdelen die onder constructie zijn. Mogelijk werken bepaalde onderdelen hierdoor (nog) niet goed.

Bron: Fred Baggen op YouTube

Posted on 24 Nov 2019 by Webmaster

Het restauratieproces is in volle gang en inmiddels zijn de onderdelen Soloworks (Projects) met de soloalbums en singles van Barry Hay (& Flying V-formation) bijgewerkt. Voor zover mogelijk is informatie toegevoegd over musici, componisten en opnamegegevens.

Link

Posted on 16 Nov 2019 by Webmaster

Op zaterdag 16 november a.s. stond Golden Earring in Ahoy' Rotterdam en werd de nieuwe single 'Say When' live ten gehore gebracht. Als link-track is een 2019 geremasterde versie van 'Back Home' toegevoegd, want .... het is 50 jaar geleden dat Cesar achter de drums plaatsnam en de stokjes van Sieb Warner overnam.

Hoe zat dat in die tijd?  Golden Earring was net terug van een tournee in de States en 'Eight Miles High' was een succes-album. 'Back Home' was de nieuwe single die in razende vaart de hitlijsten beklom. Wil je er meer over weten? Deze artikelen uit o.a. Muziek Express vertellen hoe het zat.

Met ctrl-muiswheel kun je de tekst vergroten en verkleinen.

Cesar in Livin' Blues

Album recensie 'Golden Earring' - Muziek Express 1970

Golden Earring en de nieuwe mentaliteit - Muziek Express 1970

 

Posted on 14 Nov 2019 by Webmaster

Op vrijdag 15 novemer verschijnt de nieuwe CD van Barry, 'For you Baby',die hij opnam, samen met JB Meijers.

Overige musici zijn o.a. Rinus Gerritsen en Danny Vera. De CD bevat covers van markante nummers uit de popgeschiedenis.

 

Posted on 13 Nov 2019 by Webmaster
Powered by CuteNews