Home => Colofon => About (English)
Golden Earring Museum: een onofficiële fansite over GOLDEN EARRING
Redactie: GEM Research
Ontwerp: Nico Hamerslag, Jo Joosten, GEM Research
Programmering: GEM Research
Met dank aan: Sander van den Berg, Bojoura van Melzen, Niels Dol, Gerrit Jaap Driesens, Martin Fokkens, Rob Gerritsen, Anouk van Graven, Ad Groen, Egbert Hornveld, Jan Karstens, Hans Koele, Frans Krassenburg, Maurice Krassenburg, Diny de Kuiper, Mitchel Leenderts, Taeke Oosterwoud, Patrick Orriëns, Suzanne Pronk, Casper Roos, Gerard Schelling, Martin Schutte, Robert Jan Stips, Ben Velt, Ineke van Vliet, voor het geven van achtergrondinformatie of het beschikbaar stellen van materiaal voor deze website.
Artikelen en Foto's: Op deze website tonen we promotiefoto's van Polydor, CNR, Universal en Sony Music. Voorts gebruiken we gepubliceerd foto- en tekstmateriaal uit verschillende bladen, zoals de Aloha, Hitkrant, Pep, Popfoto, Teenbeat, Muziek Parade, OOR, Penthouse, Playboy, Muziek Express en diverse kranten en tijdschriften. Fotografen van getoond werk zijn o.a. Paul Bergen, Theo Böhmers, Roeland de Bruyn, Anton Corbijn, Han Cozijn, Evert-Jan Daniels, Yvonne van Doorn, Martin Droog, Frank Jansen, Mariëtte Houwer, Rens Plaschek, Nico Schouten, Kees Tabak, Frans van Zijst, De hoesjes van de singles en albums zijn door GEM Research ingescand en geretoucheerd. Ze komen voornamelijk uit onze eigen verzameling!
Audio: Audiofragmenten zijn niet bedoeld om zelf weer beschikbaar te stellen op een website of anderszins te gebruiken. Kijk voor meer informatie over het gebruik van mp3 op websites op de site van Buma Stemra en Ius Mentis.
Eigendomsrechten: De informatie op deze website is eigendom van golden-earring-museum.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website openbaar te maken of te verveelvoudigen, in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie van deze website.
Contact: Email
© . Alle rechten voorbehouden.